Referenties

Aanrader

★★★★★
Ik laat al sinds langere tijd Natascha op mijn poezen passen, helaas is het er nu nog maar 1: Fleur. Fleur is gek op Natascha en dat is ook niet zo raar want Natascha verstaat katten en is heel zorgzaam en lief voor ze. Ik laat Fleur altijd met een gerust hart aan haar over. Ik weet dat ze echt een tijdje blijft om te knuffelen en spelen en niet alleen maar de voerbak volstort. Ik en Fleur kunnen elke katten-eigenaar aanraden om de Kattenoppasservice in te schakelen!
- Daan van Coeverden & poes Fleurtje

Great service

★★★★★
We have used kattenoppasservice for about two years now, and have been very happy with it. Natascha is sweet, reliable and trustworthy. And most importantly our cats love her 🙂 She came to our house for a meet and greet before watching our cats for the first time, which made us feel much more comfortable leaving them with someone else while we were on vacation. Natascha is very flexible in terms of picking up/returning house keys, changing days/times if needed, and will send you messages to let you know how your cats are doing. We have had only positive experiences using this service, and highly recommend it.
- L. Fjordbak

Fijne oppas

★★★★☆
Natascha heeft per dag een kort verslagje bijgehouden, dat is heel fijn en overzichtigelijk. Ons huis was netjes en belangrijker nog onze katten zagen er tevreden en goed verzorgd uit. We gaan Natascha zeker nog een keer benaderen als we de katten alleen achter moeten laten.
- Renske en Aart

Ik ben erg blij!

★★★★★
Ik ben erg blij met de kattenoppasservice van natasja. Mijn kater is al gewend aan haar.. Dit terwijl hij soms erg gestressed kan zijn. Maar bij natasja is hij in zeer goede professionele handen. Ik ga altijd gerust op reis.
- Lisa

Perfecte service

★★★★★
Bijzonder blij met deze service, de heren Wodka en Whiskey volgens mij ook, thumbs up!
- Diederick

oppas (Niels)

★★★★★
Wij zijn super tevreden over de oppas (Niels). Zorgt goed voor onze drie katten die speciale zorg nodig hebben. De oudste is 21 en heeft tweemaal daags medicatie nodig, de volgende is 16 en de jongste komt uit het asiel. De oppas is niet alleen zorgvuldig, maar neemt ook de tijd voor onze katten als hij er is. We kregen ook leuke foto's via Whatsapp. Al bij al zeer tevreden!
- fam van norden

★★★★☆
beide keren deze zomer trof ik Brum, Saar en de planten in goede conditie en tevreden aan. Fijne service.
- Zwanet

Prima !

★★★★★
Net van vakantie terug. Trof onze poezen Teddy en Minoes heel tevreden aan en het huis was schoon. Fijn ! Erg makkelijk geregeld, een prima service. Volgende keer doen we het weer !
- Anja Koster

★★★★★
Onze poes zag er tevreden uit toen wij terugkwamen van vakantie. De korte dagelijkse verslagjes waren leuk om te lezen en ik herkende Miep er ook in. Volgende vakantie vragen wij Natascha weer. Zeker een aanrader.
- Eef

super

★★★★★
Wij zijn heel blij met de oppasservice even eruit en de kat goed verzorgd
- Jose

Super oppas

★★★★★
Marie heeft een aantal keer op mijn 3 katten gepast. Tijdens mijn afwezigheid werd ik goed op de hoogte gehouden over het wel en wee van mijn katten. Daarnaast heeft Marie ook een echte klik met dieren. Een van mijn katten lag direct al op schoot, de ander zorgde dat hij dicht hij haar in de buurt was en de derde, die niets op heeft met vreemden, liet zich al snel aaien door Marie. Wat ook erg fijn is dat er bij thuiskomst een verslag van dag tot dag op je ligt te wachten. Ik raad de Kattenoppasservice absoluut aan!
- Sandra

Heel tevreden

★★★★★
Het is voor mij de 1e keer dat ik gebruik maakte van een oppas service voor mijn 2 katten dus ik was wat zenuwachtig maar het is me prima bevallen. Naast het eten geven en kattenbak ook aandacht gegeven. Dat vond 1 van mijn katten erg fijn.En elke dag verslag + foto stelde me gerust terwijl ik weg was. Ik maak graag in de toekomst weer gebruik van de service als ik een paar dagen weg moet.
- Eynav

Ontzettend fijne en goede kattenoppas!

★★★★★
Hoi Natascha en Marie, heel erg bedankt voor de goede zorgen voor Pucky en Brammetje! We waarderen het ontzettend dat jullie zowel heel lief voor ze zorgen als dat jullie opletten en ons een seintje geven als jullie iets afwijkende zien (bijv dat Brammetje zich moeilijk liet prikken en was afgevallen). Hierdoor kunnen wij ook weer actie ondernemen en extra opletten. Heel fijn! We gaan door jullie goede zorgen altijd met een gerust gevoel op vakantie. Bedankt hiervoor!
- Jenneke en Mark Smit

★★★★★
Veel dank aan oppasser Dominique voor de goede zorgen voor Felix en Mickey!
- A. Roodhart

kat is tevreden

★★★★★
voor de eerste keer deze oppas geregeld ondanks weinig zichtbare kat voor hun is hij goed verzorgd zeker voor herhaling vatbaar verslagje en whats app vond ik erg fijn
- sylvia

blij met deze oppas

★★★★★
ik kon merken dat mijn kat goed verzorgd is en dat hij aandacht heeft gehad. fijn om terug te lezen hoe het met hem was en ik heb goede tips gekregen om hem nog blijer te maken. Zeker voor herhaling vatbaar!
- pien rebel

We could not have asked for more!

★★★★★
Luciana did an outstanding job while we were away. Our Fips needed to be taken to the vet and she took care of everything. We were so glad to have her looking after him. She kept us well informed and we felt that Fips got the best possible care.
- Nicole & Roy

★★★★☆
Prima verzorging, veel tips na ieder bezoek en fijn dat ze om kunnen gaan met diabetes katten. Er is wat dat aangaat maar een klein aanbod voor dus fijn dat ze bestaan.
- Marion

Geweldig!

★★★★★
Voor mijn katten, oude beestjes, is het fijn om thuis te kunnen blijven als ik met vakantie ben; voor mij maakt de oppas de vakantie pas relaxt. Luciana en Marcellina verzorgden mijn katten tijdens verschillende vakanties op een heel betrokken manier en hielden mij op de hoogte. Met de tips hadden ze ook na de vakantie nog een leuker en gezonder leven.
- Judith van de Mast

Very happy

★★★★★
Luciana is a great catsitter, she made my cats feel comfortable and safe. My instructions were followed precisely and the frequent updates were great to see. I'm very happy with the service kattenoppasservice provides.
- Chantal

Super!

★★★★★
Luciana was great with my cat Snoezie! She is a cat wisperer. I’ll book her again and I can recommend het!
- Danielle van Dongen

Fijne oppas

★★★★★
Natascha past al jaren naar volle tevredenheid op onze katten. Erg fijn om ze in vertrouwde handen achter te laten als wij op vakantie zijn.
- Wieke

Iedereen blij

★★★★★
Dankzij Lucianas uitstekende zorg voor onze kat, hadden we een heel relaxde vakantie en een blije kat, toen we terug kwamen. Het was dus helemaal top!
- Ursina

De kattenfluisteraar

★★★★☆
Een van mijn katten is erg verlegen en verstopt zich voor vreemden, als het niet onder de bank is dan wel achter de printer of in de badkuip. Maar Marcellina had maar twee dagen nodig om haar tevoorschijn te krijgen en een band met haar op te bouwen. Hulde daarvoor!
- Martin Bottenberg

Betrouwbaar

★★★★★
We maken sinds een jaar gebruik van de service van KGA. Een van onze katten, Flow, heeft diabetes en heeft daardoor 2x per dag een spuitje insuline nodig. Ondanks dat Flow schuw is, is het alle kattenoppassers gelukt (met wat geduld) om haar een spuitje te geven. We gaan daardoor altijd met een gerust hart op vakantie. De oppassers zijn betrouwbaar, vakkundig en lief voor de katten. Ik kan ze heel erg aanraden!
- Aniek Janssen

Katten blij, baasje blij

★★★★★
Ik ga altijd met een gerust hart op reis omdat ik weet dat Sjors & Sjimmie in goede handen zijn. Ze kunnen lekker thuis blijven, worden goed verzorgd en krijgen op tijd hun medicijnen. Ik ben daarom erg blij met de Kattenoppasservice!
- Roland en Sjors & Sjimmie

Blij met Merel

★★★★★
We kunnen altijd rekenen op Merel! Onze seniorkat Hendrik krijgt flink wat medicatie (waaronder insuline) en we kunnen dat vol vertrouwen uit handen geven. Daarbij zijn Merel's verslagje bij thuiskomst en de foto's op WhatsApp erg welkom. Een aanrader!
- Gerla

Vakkundige verzorging

★★★★★
Het ging allemaal heel soepel, er werd vooraf om de juiste informatie gevraagd, de communicatie was duidelijk en de zorg voor mijn kat was goed en vakkundig.
- Emanuel de Jong

Heel tevreden

★★★★★
Ik ben heel tevreden over de oppas van Merel. Ze zorgt heel goed voor mijn kat Zaru en geeft mij dagelijks een update met foto's hoe het gegaan is. Daardoor ga ik altijd met een goed en gerust hart op vakantie want ik weet dat hij in goede handen is. Ook Zaru is altijd op zijn gemak en zit graag bij mooi weer met Merel op het balkon aan het spelen en aan het genieten. Ik ben er heel blij mee en is mijn vaste oppas!
- Stephen Ravenscroft

Professioneel en toegewijd

★★★★★
sinds een jaar komt Jacintha voor Pim (14) zorgen als ik in het buitenland ben. Ze is ontzettend lief en Pim is gek op haar. Niet alleen knuffelen, spelen en verzorging maar ook oplettend voor evt onderliggende (ouderdoms-)kwaaltjes. Jacintha heeft vaak goede tips over kattenproblemen. Ik laat Pim met een gerust achter!
- Fleur

Goede verzorging

★★★★★
Onze katten zijn deze zomer verzorgd door Mariëlle. Heel tevreden hoe dit is verlopen. Vaak ontvingen we een Whatsappje met wat foto’s en ze heeft ook netjes een verslag achtergelaten. De katten zagen er tevreden en goed verzorgd uit toen we terug kwamen. Volgend jaar weer!
- Cherelle

great service!

★★★★★
Luciana is taking care of our cat for more than a year, when we are out of town and she is absolutely amazing! she is the first cat sitter who is doing great with our aggressive cat and we don't have to worry.
- Anastasia Myachkova

Super oppas!

★★★★★
De afgelopen jaren heeft Natascha meerdere keren voor mijn twee katten gezorgd wanneer ik met vakantie was. Ook nu heeft ze weer heel goed voor ze gezorgd en met heel veel geduld ervoor gezorgd dat Nash zijn pilletje opat. Heel veel dank! Saske
- Saske

Beyond Cat Sitting!

★★★★★
Marcellina and Jacintha have looked after our 2 elderly cats on multiple occasions in the past year. They are both absolutely excellent caregivers! Not only do they have a great love for cats, but they also possess a wealth of knowledge regarding behavior and medical issues. The peace of mind I have when I am away, knowing the girls will always be in the best hands is absolutely priceless, so Thank You!
- Sontaya

Heel tevreden

★★★★★
Met alle vertrouwen laten we onze katten over aan de zorg van Luciana. Een betrokken dame met een grote liefde voor katten en kennis van zaken. Wat ik ook heel mooi vind aan Luciana is dat ze de grenzen van de katten respecteert, dus bv pas een aai gaat geven als de kat naar haar toekomt. Als we op vakantie zijn houdt ze ons goed op de hoogte, wat ik heel prettig vind.
- Caroline

Poes is blij!

★★★★★
Onze poes Memphis is erg blij met de goede zorgen van Marcellina! We laten haar met een gerust hart achter tijdens onze vakanties. Zeker een aanrader!
- Saskia

katervakantie

★★★★★
IK ben blij dat onze 13 jarige kater mijnheertje met veel plezier goed verzorgd wordt. Wij vakantie en hij wordt ook verwend door Luciana. Catharina
- catharina

In goede handen

★★★★★
Marcellina had meteen het hart van mijn soms verlegen kater gestolen, waardoor ik hem met een gerust gevoel thuis kon laten. Hij heeft het weekend van zijn leven gehad met goede zorgen, nieuwe spelletjes en lekker eten in voerpuzzels. Marcellina heeft echt oog voor de behoeften van mijn kater, en hij was extreem lief en aanhalig na terugkomst. Al mijn verwachtingen zijn overtroffen. Ontzettend bedankt!
- Heleen

Great service and Luciana is amazing!

★★★★★
I'm super happy that I found your company. Great service and Luciana is amazing! She was so good with both of them and Coco and Beans we're super happy and content when I came back from my travels. Luciana also gave me great advice which made all the difference with regards to their medications etc. Highly recommend!
- Liselotte van Saarloos
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content