Referenties

Aanrader

★★★★★
5 5 1
Ik laat al sinds langere tijd Natascha op mijn poezen passen, helaas is het er nu nog maar 1: Fleur. Fleur is gek op Natascha en dat is ook niet zo raar want Natascha verstaat katten en is heel zorgzaam en lief voor ze. Ik laat Fleur altijd met een gerust hart aan haar over. Ik weet dat ze echt een tijdje blijft om te knuffelen en spelen en niet alleen maar de voerbak volstort. Ik en Fleur kunnen elke katten-eigenaar aanraden om de Kattenoppasservice in te schakelen!

Great service

★★★★★
5 5 1
We have used kattenoppasservice for about two years now, and have been very happy with it. Natascha is sweet, reliable and trustworthy. And most importantly our cats love her 🙂 She came to our house for a meet and greet before watching our cats for the first time, which made us feel much more comfortable leaving them with someone else while we were on vacation. Natascha is very flexible in terms of picking up/returning house keys, changing days/times if needed, and will send you messages to let you know how your cats are doing. We have had only positive experiences using this service, and highly recommend it.

Fijne oppas

★★★★☆
4 5 1
Natascha heeft per dag een kort verslagje bijgehouden, dat is heel fijn en overzichtigelijk. Ons huis was netjes en belangrijker nog onze katten zagen er tevreden en goed verzorgd uit. We gaan Natascha zeker nog een keer benaderen als we de katten alleen achter moeten laten.

Ik ben erg blij!

★★★★★
5 5 1
Ik ben erg blij met de kattenoppasservice van natasja. Mijn kater is al gewend aan haar.. Dit terwijl hij soms erg gestressed kan zijn. Maar bij natasja is hij in zeer goede professionele handen. Ik ga altijd gerust op reis.

Perfecte service

★★★★★
5 5 1
Bijzonder blij met deze service, de heren Wodka en Whiskey volgens mij ook, thumbs up!

oppas (Niels)

★★★★★
5 5 1
Wij zijn super tevreden over de oppas (Niels). Zorgt goed voor onze drie katten die speciale zorg nodig hebben. De oudste is 21 en heeft tweemaal daags medicatie nodig, de volgende is 16 en de jongste komt uit het asiel. De oppas is niet alleen zorgvuldig, maar neemt ook de tijd voor onze katten als hij er is. We kregen ook leuke foto's via Whatsapp. Al bij al zeer tevreden!

★★★★☆
4 5 1
beide keren deze zomer trof ik Brum, Saar en de planten in goede conditie en tevreden aan. Fijne service.

Prima !

★★★★★
5 5 1
Net van vakantie terug. Trof onze poezen Teddy en Minoes heel tevreden aan en het huis was schoon. Fijn ! Erg makkelijk geregeld, een prima service. Volgende keer doen we het weer !

★★★★★
5 5 1
Onze poes zag er tevreden uit toen wij terugkwamen van vakantie. De korte dagelijkse verslagjes waren leuk om te lezen en ik herkende Miep er ook in. Volgende vakantie vragen wij Natascha weer. Zeker een aanrader.

super

★★★★★
5 5 1
Wij zijn heel blij met de oppasservice even eruit en de kat goed verzorgd

Super oppas

★★★★★
5 5 1
Marie heeft een aantal keer op mijn 3 katten gepast. Tijdens mijn afwezigheid werd ik goed op de hoogte gehouden over het wel en wee van mijn katten. Daarnaast heeft Marie ook een echte klik met dieren. Een van mijn katten lag direct al op schoot, de ander zorgde dat hij dicht hij haar in de buurt was en de derde, die niets op heeft met vreemden, liet zich al snel aaien door Marie. Wat ook erg fijn is dat er bij thuiskomst een verslag van dag tot dag op je ligt te wachten. Ik raad de Kattenoppasservice absoluut aan!

Heel tevreden

★★★★★
5 5 1
Het is voor mij de 1e keer dat ik gebruik maakte van een oppas service voor mijn 2 katten dus ik was wat zenuwachtig maar het is me prima bevallen. Naast het eten geven en kattenbak ook aandacht gegeven. Dat vond 1 van mijn katten erg fijn.En elke dag verslag + foto stelde me gerust terwijl ik weg was. Ik maak graag in de toekomst weer gebruik van de service als ik een paar dagen weg moet.

Ontzettend fijne en goede kattenoppas!

★★★★★
5 5 1
Hoi Natascha en Marie, heel erg bedankt voor de goede zorgen voor Pucky en Brammetje! We waarderen het ontzettend dat jullie zowel heel lief voor ze zorgen als dat jullie opletten en ons een seintje geven als jullie iets afwijkende zien (bijv dat Brammetje zich moeilijk liet prikken en was afgevallen). Hierdoor kunnen wij ook weer actie ondernemen en extra opletten. Heel fijn! We gaan door jullie goede zorgen altijd met een gerust gevoel op vakantie. Bedankt hiervoor!

★★★★★
5 5 1
Veel dank aan oppasser Dominique voor de goede zorgen voor Felix en Mickey!

kat is tevreden

★★★★★
5 5 1
voor de eerste keer deze oppas geregeld ondanks weinig zichtbare kat voor hun is hij goed verzorgd zeker voor herhaling vatbaar verslagje en whats app vond ik erg fijn

blij met deze oppas

★★★★★
5 5 1
ik kon merken dat mijn kat goed verzorgd is en dat hij aandacht heeft gehad. fijn om terug te lezen hoe het met hem was en ik heb goede tips gekregen om hem nog blijer te maken. Zeker voor herhaling vatbaar!

We could not have asked for more!

★★★★★
5 5 1
Luciana did an outstanding job while we were away. Our Fips needed to be taken to the vet and she took care of everything. We were so glad to have her looking after him. She kept us well informed and we felt that Fips got the best possible care.

★★★★☆
4 5 1
Prima verzorging, veel tips na ieder bezoek en fijn dat ze om kunnen gaan met diabetes katten. Er is wat dat aangaat maar een klein aanbod voor dus fijn dat ze bestaan.

Geweldig!

★★★★★
5 5 1
Voor mijn katten, oude beestjes, is het fijn om thuis te kunnen blijven als ik met vakantie ben; voor mij maakt de oppas de vakantie pas relaxt. Luciana en Marcellina verzorgden mijn katten tijdens verschillende vakanties op een heel betrokken manier en hielden mij op de hoogte. Met de tips hadden ze ook na de vakantie nog een leuker en gezonder leven.

Very happy

★★★★★
5 5 1
Luciana is a great catsitter, she made my cats feel comfortable and safe. My instructions were followed precisely and the frequent updates were great to see. I'm very happy with the service kattenoppasservice provides.

Very happy

★★★★★
5 5 1
Luciana is a great catsitter, she made my cats feel comfortable and safe. My instructions were followed precisely and the frequent updates were great to see. I'm very happy with the service kattenoppasservice provides.
Name
Email
Review Title
Rating
Review Content