Onze service

Als u met ons een afspraak heeft gemaakt voor een kennismakings gesprek komen wij aan huis om de leefomgeving van uw kat wat beter te leren kennen. U krijgt bij zo’n gesprek de algemene- en medische voorwaarden van ons. Ook krijgt u een formulier waarop u uw gegevens kunt noteren. Tijdens dat gesprek krijgen wij ook uw huissleutels en wordt er geregeld hoe u die weer geretourneerd kunt krijgen.

Tijdens een oppas bezoek verzorgen we uw katten naar wens. Wij proberen het tijdens uw afwezigheid zo leuk mogelijk te maken voor uw kat(ten). We proberen zo veel mogelijk met het dier te spelen, eventueel voerspelletjes te doen. Als het mogelijk is gaan we ook met ze naar buiten (tuin of balkon). Wij houden ook een dagelijks verslag bij waarop word genoteerd wat we doen met de katten en eventuele tips of opmerkingen.

Achteraf kunt u zo nodig nog contact met ons opnemen als u nog iets wilt bespreken. Mocht de kat ziek worden tijdens uw afwezigheid nemen wij altijd contact op met de eigenaar en uw dierenarts. Wij brengen uw kat ook graag naar dierenarts mocht dat noodzakelijk zijn.

Onze kwaliteiten

  • Gespecialiseerd in medische problemen.
  • Uitgebreide kennis van gedragsproblemen.
  • Landelijke service.
  • Bij verhuizing reizen wij mee.
  • Ruime keuze uit oppassers.