Onze service

Als u gebruik wilt maken van onze service kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te plannen voor een kennismaking. Voorafgaand aan deze afspraak ontvangt u van ons per e-mail het online intake formulier, de algemene- en medische voorwaarden en alle informatie over onze werkwijze.
Tijdens een kennismakingsgesprek komen wij aan huis om de leefomgeving van uw kat wat beter te leren kennen. Om zorg te kunnen dragen voor uw katten is het prettig als de oppas tijdens dat gesprek ook uw huissleutels in ontvangst kan nemen. Er worden dan ook duidelijke afspraken gemaakt over hoe u die weer geretourneerd kunt krijgen.

Gedurende uw afwezigheid verzorgen we uw katten naar wens. Wij proberen het tijdens uw vakantie zo leuk mogelijk te maken voor uw kat(ten). We proberen zo veel mogelijk met het dier te spelen, eventueel voerspelletjes te doen. Als het mogelijk is gaan we ook met ze naar buiten (tuin of balkon). Daarnaast houden wij een dagelijks verslag bij waarop word genoteerd wat we hebben gedaan met en voor de katten en eventuele tips of opmerkingen.

Achteraf kunt u zo nodig nog contact met ons opnemen als u nog iets wilt bespreken.

Mocht de kat ziek worden tijdens uw afwezigheid nemen wij altijd contact op met u als eigenaar en met uw dierenarts. Indien nodig kunnen wij dan met de kat naar de dierenkliniek gaan.

Onze kwaliteiten

  • Gespecialiseerd in medische problemen.
  • Uitgebreide kennis van gedragsproblemen.
  • Landelijke service.
  • Bij verhuizing reizen wij mee.
  • Experts in cat care.